Actualitate Social Știri

Sighet – O șansă pentru angajare!

image_printPrinteaza

Sediul ALOFM Sighet a găzduit joi, 11 octombrie 2018, evenimentul de lansare al proiectului „O șansă pentru angajare!”, proiect cofinanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul este implementat în Sighet de către FORMVEST – Întreprindere Socială SRL, aplicantul principal fiind Asociația Consensual din Iași, aceasta derulând de-a lungul timpului multe proiecte în județul Maramureș.

Proiectul va contribui la creșterea gradului de ocupare pentru un număr de 360 de persoane, din care 180 de șomeri și persoane inactive, 72 de persoane de etnie romă și 108 persoane din mediul rural. „O șansă pentru angajare!” se derulează în două regiuni, regiunea de Nord-Est, responsabilă de activități fiind Asociația Consensual și regiunea de Nord-Vest, respectiv județele Maramureș, Bistrița Năsăud și Sălaj, de care se va ocupa FORMVEST – Întreprindere Socială SRL. Persoanele din grupul țintă pot beneficia de servicii de informare și formare profesionala (cursuri gratuite cu diplome acreditate și burse în bani), precum și servicii de dezvoltare personala, mediere și plasare pe piața muncii. Printre alte obiective ale proiectului se numără și facilitarea angajării unui număr de 200 de persoane în cele 3 județe.

Detalii despre proiect și activitățile acestuia se pot afla zilnic, de luni până vineri între orele 9.00 și 17.00, pe str. Dragoș Vodă nr. 1 din Sighetu Marmației sau la nr. de telefon 0757011456.

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise