Actualitate Știri

Sigheteanca Anișoara Mârza este… Atipic Beauty!

image_printPrinteaza

Gala aniversară #AtipicBeauty – 10 ani a fost găzduită de grandiosul Salon de Recepții din Palatul Parlamentului unde peste 1000 de oameni au participat la eveniment. Sigheteanca Anișoara Mârza a defilat din nou pe scena Galei, marți, 09 mai 2023, fiind o prezență constantă la acest eveniment.

Am participat din nou, cu emoție, la evenimentul Atipic Beauty care a avut loc marți, 9 mai 2023, la Palatul Parlamentului. Am aniversat 10 ani ai acestui proiect. Am reprezentat Maramureșul pentru a 25-a oară din totalul celor 33 de ediții, sunt modelul Atipic care a participat  la cele mai multe ediții de până acuma, un lucru cu care mă mândresc. Am fost perseverentă și mi-am dorit să fiu un pion în ceea ce privește vizibilitatea și înțelegerea persoanelor cu dizabilități din România.
Am defilat alături de actrița și omul de televizune Monica Davidescu și am purtat o creație a designer-ului român Mary Sten.” (Anișoara Mârza)

Prezentatoarea Galei a fost Andreea Marin dar multe alte personalități și-au adus contribuția pentru reușita acestui eveniment: Magda Coman – inițiatoarea mișcării Atipic Beauty (organizat de Asociaţia „Open Your Heart”),  Claudiu Pavelin Galatescu – Art Director al Galei, ARCUB etc.

Trebuie precizat că Anișoara Mârza este colaboratoare permanentă a Asociației „Open Your Heart”.

Felicitări Anișoara Mârza! Continuă să fii exemplul de care este nevoie într-o societate uneori prea… apatică!

Salut, Sighet!

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise