Actualitate Știri

Sigheteanca Anișoara Gog (Mârza) a dus frumusețea la… Palatul Parlamentului!

image_printPrinteaza

Asociația „Open Your Heart” şi coproducătorul – Fundația „Prețuieşte Viața”, în parteneriat cu „Acibadem Hospitals Group”, au organizat evenimentul emoționant ajuns la cea de a 14-a ediție, Gala Atipic Beauty Bucureşti 2017. Evenimentul a avut loc joi, 12 octombrie, de la ora 19:00, la Palatul Parlamentului. Gazda Andreea Marin le-a primit cu mare căldură pe cele 16 modele de catwalk în scaun rulant, care au defilat alături de vedete din sport, muzică sau televiziune.

Dorința acestor veritabile modele, a fost să transmită publicului şi nu numai, că frumusețea caracterului şi a depăşirii barierelor trece de aparențe! Printre modele o regăsim și pe sigheteanca Anişoara Gog (Mârza), membră a clubului Rotaract Sighet şi recent declarată Maramureşeanul Anului de un trust media local. Dacă tot vorbim de aparențe, ei bine, în spatele unei persoane dedicate voluntariatului, şi care a acumulat până acum diferite premii sau nominalizări, stă un om cald, luptător, şi cu enormă dorință de a se autodepăşi!

Cred că Atipic Beauty este activitatea potrivită pentru aceste persoane care ne sunt într-adevăr modele şi chiar sursă de inspirație!

Felicitări, Anişoara, echipa „Salut, Sighet!” e mândră de tine şi, cu siguranță, Sighetul se bucură că ai ales să îi duci numele mai departe, în toate prezentările tale!

Autor, Camelia Pesek

N.R. Puteți reciti interviul (din 26.01.2017) cu Anișoara Mârza AICI

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise