Actualitate Sport Știri

[FOTO] – Sighetenii au fost invitați să alerge! – Maratonul EXploreMaramureș (autor, Camelia Pesek)

image_printPrinteaza

Azi (02.09.2017) am fost plăcut surprinsă să particip, ca spectator, la activitățile sportive organizate cu ocazia celei de-a doua ediții a Maratonului EXploreMaramureș.

Pe lângă concursurile care necesitau înscrierea prealabilă pe diferite categorii de vârstă precum și a unei sume – suport pentru eveniment, sighetenii au putut să se bucure azi cu mic cu mare de o zi frumoasă dedicată sportului.

Copiii au fost invitați să participe la o probă de alergare însoțiți de părinți și ”colorați” de baloanele de heliu pe care le-au primit, în timp ce sighetenii aflați la orele amiezii în parc s-au bucurat de diferite demonstrații sportive: arte marțiale, fitness, baschet etc.

Maratonul EXploreMaramureș a avut trei părți: crosul de aproximativ 4 km, semimaratonul de aproximativ 21 km și maratonul de 42 km. Câștigătorul maratonului de 42 km, Daniel Murczko, un participant frecvent la astfel de evenimente a finalizat o cursă dificilă, reușind să încheie concursul pe locul I. În curând vom publica un scurt interviu, sperăm noi motivator și pentru alți sigheteni să acorde importanța cuvenită alergatului, și sportului, în general!

Felicitări organizatorilor, un eveniment foarte frumos și complex! Sau, mai bine zis, încă un eveniment frumos, dar care s-ar fi putut bucura de mai multă participare! Cu siguranță organizatorii și-au făcut partea de promovare și organizare a evenimentului, sperăm ca la edițiile următoare să fie și mai mulți participanți, atât la cros cât și la eveniment în sine!

Autor, Camelia PESEK

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise