Actualitate Social Sport

Sighetul PULSează pentru… PROMENADA INIMII 2023!

image_printPrinteaza

Rotary Club Sighet și Rotary Club Sighetu Marmației Voievodal, împreună cu Societatea Română de Cardiologie și Fundația Română a Inimii, organizează în data de 30 septembrie 2023 PROMENADA INIMILOR, activitate desfășurată în cadrul Săptămânii Mondiale a Inimii.

„Promenada” va avea punctul de plecare pe Platoul de la Curtea Veche de la ora 11:00, pe traseul străzii Mihai Eminescu până în Parcul Grădina Morii. Prin această activitate vă invităm la mișcare, pe un traseu accesibil, ne dorim să contribuim la promovarea unui stil de viață sănatos prin intermediul mișcării zilnice și, implicit, la prevenirea bolilor cardiovasculare, prin adoptarea unui mod de viață bazat pe mișcare în aer liber.

La finalul acestei plimbări/ promenade – în Parcul Grădina  Morii – participantii vor fi așteptați de către echipe medicale pentru măsurarea gratuită a tensiunii arteriale și a glicemiei și, în plus, vor primi sfaturi despre prevenirea bolilor cardiovasculare.

În cadrul acestui proiect se organizează și o tombolă cu premii surpriză  pentru participantii care parcurg tot traseul, de la Curtea Veche până la punctul de sosire, Parcul Grădina Morii.

Vă asteptăm cu drag pe toți, copii, tineri, părinți, bunici, sâmbătă, 30 septembrie 2023, ora 11:00 pe  Platoul Curtea Veche să dăm startul… PROMENADEI!

Parteneri: Rotaract Club Sighetu Marmatiei, Interact Club Sighet, Top Market, Hotel Restaurant Gradina Morii, Aska Grafika.

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise