Actualitate Cultură

Soluția Clubului Interact Sighet de Dragobete: Online Blind Date!

image_printPrinteaza

Deși Dragostea plutește în aer, mai ales azi de Dragobete, tinerii din Clubul Interact Sighet se distanțează regulamentar de orice provocare și poartă… mască.
Interactienii, în unanimitate, au decis – pentru încă o zi – să preia sarcinile lui Cupidon printr-un nou proiect: Online Blind Date.
După cum îi spune și numele, proiectul constă în întâlnirea pe „nevăzute” între participanți. Astfel, pe baza unei cărți de vizită alcătuite prin intermediul unui formular – profil, se vor realiza perechi care vor avea șansa să petreacă timp împreună. Înscrierea constă în completarea unui formular alcătuit din întrebări simple, cum ar fi genul de muzică preferat, hobby-uri, etc pentru a ajuta echipa să găsească parteneri cu „puncte” comune, și achitarea unei sume de 10 lei prin transfer bancar. Mai multe detalii se găsesc pe pagina noastră de Instagram.
În ciuda ideii „originale” de a organiza proiectul în stil tradițional, într-o cafenea, acesta va avea loc în mediul online. E important ca în această perioada să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei din jur. Sperăm bineînțeles să revenim cât de curând la normalitate, însă echipa noastră muncește în continuare pentru a păstra frecvența la care se desfășurau proiectele clubului nu cu mult timp în urmă. Ne este dor de viața… live!

Echipa Interact vă invită la socializare, în ciuda distanțării sociale, pentru a uita de situația de acum și pentru a ne aminti sentimentul de… „fluturi în stomac” al unei prime întâlniri.

Larisa Covrig
Colegiul Național „Dragoș – Vodă” Sighet
Președinte Interact Club

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise