Actualitate Sport Știri

Succes, Genius Sighet!

image_printPrinteaza

Echipa de Handbal Genius Sighet s-a deplasat la Brașov pentru a participa, în perioada 9-10 iunie, la Turneul Semifinal al Campionatului Național de Handbal Junioare IV.

Lotul, antrenat de prof. Cornelia Lucaci, este alcătuit din jucătoarele Boiciuc Alisia, Jurj Denisa, Gridjac Melisa, Pop Alexandra, Utan Daria, Botiș Cristina, Calena Annamaria, Ștețca Larisa, Mihăiescu Maria, Chirilă Iasmina, Mich Camelia, Vlad Nicoleta, Pop Denisa, Rusneac Mihaela.

Meciurile se joacă la Sala Sporturilor ”D.P. Colibași”, iar componența grupelor este următoarea:

GRUPA 1

1. GENIUS SIGHETU – MARMAȚIEI
2. CSM MIERCUREA – CIUC
3. CSS VIITORUL CLUJ
4. CS PEGASUS TG. MURES

GRUPA 2

1. ASC CORONA 2010 BRAȘOV
2. CS PHOENIX BAIA MARE
3. LIC. TEORETIC „NAGY MOZES” TG. SECUIESC
4. CSS 2 BAIA MARE

Delegatul oficial al echipei sighetene este dl. Sergiu Ovidiu Luscalov, iar susținători – sponsori, părinții, UUR din Maramureș, primarul comunei Rona de Sus, dl. Romaniuc, Casa Vlad și Chișu Grup.

oferta-wise

3 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Stimati, sigheteni!
  CSH Genius din Sighetu Marmatiei, condus de doamna profesoara Cornelia Lucaci, in intreaga sa existena, a pregatit copii si juniori pentru cunoasterea jocului de handbal!
  De-a lungul anilor a obtinut rezultate remarcabile la aceste grupe de varsta! Handbalul pentru aceste tinere este un mod de a-si petrece timpul liber, depunand eforturi suplimentare, fizice, psihice si pentru a-si aloca timp suplimentar pentru invatatura. Tinerele sportive, nu numai ca sunt talente in sport, dar sunt si bune la invatatura, stiind ca sportul face viata buna impreuna cu scoala! Exigenta antrenoare, Cornelia Lucaci este un bun pedagog, prin experienta sa din handbal, impune o pregatire de inalt nivel sportivelor „geniale”!
  Astazi este o etapa noua de a demonstra açest lucru si de a accede in turneul final national la grupa de varsta junioare 4. Echipa este bine pregatita si mai are doua ore pana la primul joc, sa le uram succes, sa le sustinem cu toata ardoarea, ca sunt ale noastre, ale Sighetului, pe care intotdeauna l-au reprezentat cu cinste si onoare!
  Hai, Genius! Succes si va dorim cat mai multe victorii, necesare pentru a va califica in faza finala nationala, care ar constitui un rezultat remarcabil, atat pentru voi cat si pentru oras!

 • Genius spre ultima treapta a performantei la jun.4! Ne aflam departe de casa, ne aflam la Brasov, la turneul semifinal de calificare pentru etapa finala ce va avea loc saptamana viitoare la Resita! Suntem increzatori in noi, vom da tot ce am invatat pentru a castiga si a ne califica mai departe!
  Sustineti-ne ca noi aici stim ce avem de facut si va vom rasplati cu calificarea! Dumneavoastra, de acolo de-acasa, strangeti pumnii pentru noi, astazi avem doua meciuri si sunt hotaratoare pentru accederea noastra la turneul final. Vom castiga, hai Genius! Succesul nostru este si al dumneavoastra deoarece noi reprezentam aici, Sighetul!

oferta-wise