Actualitate Știri

Takamatsu „înfrățit” cu Sighetul! Aurelia Vișovan a ajuns între primii 10 pianiști în Japonia!

image_printPrinteaza

Pianista Aurelia Vișovan a trecut cu brio de primele două etape eliminatorii și a ajuns între cei mai buni zece pianiști de la concursul din Japonia (Takamatsu).

Miercuri, 21 martie 2018, are loc ultima etapă înaintea finalei. Să-i ținem pumnii talentatei noastre sighetence pentru a accede în finală, unde vor evolua cei mai buni cinci pianiști. Oricum performanța Aureliei Vișovan este excepțională: clasarea între primii zece pianiști după o competiție în care s-a confruntat cu alți 39 de muzicieni foarte talentați!

Succes, Aurelia! Sighetul se mândrește cu tine!

„Salut, Sighet!”

oferta-wise

5 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • In semifinale va fi foarte greu, dar daca-i transmitem toti o energie pozitiva sigheteana…

 • Maria si Gheorghe Barcan ,prof.pensionari: Desi suntem departe de Japonia,de Aurelia Visovan (suntem in Minneapolis,SUA) am fost tot timpul cu gandul,inima si sufletul alaturi de SIGHETEANCA Aurelia ,care face cinste nu numai Sighetului,Maramuresului, dar si ROMANIEI, mai ales acum cand este intr-o mare batalie.Sa ajunga unde a ajuns ea este nevoie de multa ,multa munca, perseverenta,straduinta, dar mai ales TALENT;TALENTUL daruit de Bunul Dumnezeu acestei minunate nepoate a Prof.Aurelia si Aurel Visovan .Suntem sigur i ca bunicul ei de acolo de sus se bucura pentru succesele ei si vegheaza cu drag asupra ei.
  Ii dorim mult,mult succes si DOMNUL SA O AJUTE SA FIE BIRUITOARE!
  Noi ne rugam pentru aceasta!

  SUCCES! SUCCES! SUCCES!
  DOAMNE AJUTA!

  !

oferta-wise