Actualitate Muzica Video

[VIDEO] – O seară magică cu Victor Socaciu!

Victor Socaciu (foto, Sorin Markus)
image_printPrinteaza

Recitalul lui Victor Socaciu pe scena din Sighet a Galei Folk „Floare de Colț” 2018, a avut un succes răsunător. Îți mulțumim, maestre!

Autor (video, foto, text), dr. Sorin MARKUS

oferta-wise

6 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • Folkistul protestatar cu voce de aur, patrunzatoare care impresioneaza prin timbrul ei! Cand vrea, poate sa fie liric iar in alt moment sa te ridice in picioare sa-i fii alaturi la protest! Felicitari, Victor Socaciu, te mai asteptam sa ne incanti cu melodiile tale!

      • Nu are rost sa va explic ca tot nu intelegeti,ascultati-i muzica si dupa aceea puneti intrebari!

  • Părinte, chiar nu ma interesează cei pe care îi filmez cântând ce convingeri politice au. Are o voce extraordinara si transmite emoție artistica. A fost un festival de muzica, ne-a relaxat si ne-a scos din cotidian. Si poetul Adrian Păunescu a fost activist PCR si o fi ținut si cu Ceaușescu…dar talentul literar nu i-l contesta nimeni.

    • Aveți dreptate, domnule Markus. Domnul Luscalov pomenea de proteste și n am înțeles….Oricum scuzați, e un domeniu în care nu sunt competent. Nu voi mai interveni

  • Sunteti extraordinar pt mine, magic cu asemenea voce si mai ales cum transmiteti, va admir foarte mult, mi am dorit atat de mult sa ajung sa va am aproape si sa va ascult la Sighet…dar n am reusit, /cu multumiri maxime si pt cei care au facut posibil acest lucru si anume aici aproape de suflet un pic altfel…cu drag, Lory

oferta-wise