Actualitate Știri

Vijelia a trecut „ușor” peste Sighet! | VIDEO

image_printPrinteaza

În jurul orelor 16:05, azi, 12 iunie 2020, a fost transmisă – prin sms – uri pe telefoanele mobile – o “alertă de urgență” de avertizare de Cod Portocaliu de vijelie pentru Maramureș și implicit pentru sigheteni.

La Sighet, la câteva minute după transmiterea alertei, cerul s-a întunecat rapid, ploaia a năvălit peste oraș, dar nu au fost fenomene extreme. A căzut o cantitate mare de apă și orașul a fost spălat… bine!…
Poate a fost “curățat” definitiv și COVID-ul la Sighet deși, se pare, că numărul de cazuri – pe filiera Săpânța – este în creștere!

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • Vânt, ploaie, gheata, inundații si pe deasupra si pandemie de covid! Toate acestea sunt avertismente ca omul nu respecta natura, ca-si bate joc de mediul inconjurator, ca taie padurile fara discernamant, ca arunca gunoaie murdarind apa, ca le astupa vaile, ca infecteaza marile si oceanele lumii! Ce-i mai rau este ca, tot omul se face vinovat ca da drumul in atmosfera la otrăvuri si gaze, ca incetoseaza cerul cu noxele lăsate liber, ca nu suntem responsabili in a prețui ce Dumnezeu ne-a dat, distrugem si apoi suferim si ne plângem, că natura se răzbună, ca viata ne este pusă în pericol! Ieri după-amiază m-am speriat de întunecimea cerului, de potopul ce-a căzut, de vântul cu mare viteză, de vijelia ce-a rupt crengi si copaci, de gheata ce a sfasiat tot, acolo unde a căzut! Este un motiv de meditatie pentru oameni, este un avertisment ca trebuie protejată natura, ca altfel se dezlănțuie si devine periculoasă provoacănd daune! Asa ca… pe viitor… atentie si protectie, natura nu iartă, nu-i poti tine piept, doar putem s-o protejam si va fi blândă cu noi!

oferta-wise