Actualitate Știri

Zilele Călineștiului

image_printPrinteaza

Asociaţia GAL Mara-Gutâi, în calitate de co-organizator, alături de Primăria comunei Călinești organizează în data de 8 septembrie 2021, „Zilele Călineștiului”.

Scopul evenimentului este de a promova produsele locale, meșteșugurile zonei și mesteșugarii. Cei prezenți vor putea participa la un târg de produse locale, dar și la un spectacol oferit de Ansamblul folcloric „Mara”, Ansamblul „Datina” Văleni, Ansamblul „Calineșteniii Țării Maramureșului”, precum și formația Ansamblului „Mara” condusă de Mihai Chiș. Alături de aceștia, pe scenă vor mai urca Ioan Godja, Măriuca Verdeș, Ileana Matus, Voichița Nemeș Andreica și Anghelina Timiș-Lungu.

„Zilele Călineștiului” vor începe de la orele 14.00 și sunt asteptați cu mic, cu mare, toți iubitorii de tradiție și serbare câmpenească.

Evenimentul este co-finanţat, alături de ceilalţi parteneri şi de Asociaţia GAL Mara-Gutâi şi face parte din acţiunile de animare organizate în teritoriu. Fondurile sunt asigurate prin proiectul „Sprijin pentru cheltuieli de funcţionare şi animare”, finanţat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, Măsura 19 „Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER”, Sub-Măsura 19.4.

Prin acţiunile sale, GAL Mara-Gutâi încurajează valorificarea responsabilă a resurselor şi potenţialului local, patrimoniul natural şi cultural, păstrarea tradiţiilor locale şi promovarea specificului local.

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise