Actualitate Cultură Știri

8 Martie online… Din drag pentru mama!

image_printPrinteaza

Toate evenimentele continuă să se desfășoare, din păcate, online. Până când?… nu avem răspunsuri exacte!
Important este că se mobilizează resursele umane din toate zonele societății și se creează evenimente frumoase online și, mai ales, nu se uită marile ocazii de-a marca zilele etalon din viața noastră.

Asociația Rădăcinilor Străbune – Școala Rădăcinilor Străbune din Călinești (inițiatoare Măriuca Verdeș), Colegiul Național Pedagogic „Regele Ferdinand” Sighetu Marmației și Clubul Green Impact organizează luni, 8 Martie 2021, de la orele 14:00, evenimentul on-line „Din drag pentru mama”.
Ce se va întâmpla în cadrul evenimentului? Ceea ce s-ar fi întâmplat și în timpuri „normale”: elevii vor cânta, vor recita și vor „expune” desene și picturi dedicate mamei.

Accesați evenimentul, bucurați-vă – împreună cu toate mamele – chiar și… online!

Salut, Sighet!

 

Foto: Miya Kosei

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Mama si soția, doua fiinte importante in viata mea, amandoua mame, mame deosebite pentru care copiii însemnau comorile cele mai de preț din lume! Spun insemnau deoarece sunt plecate din lumea asta, nu ne mai putem bucura de prezenta lor! Amândouă s-au născut în luna martie. In aceasta luna aveam trei sărbători, 8 Martie si cele două aniversări, era bucurie in familie, erau zilele cele mai importante din viața mea! Acum mi-a rămas numai 8 Martie, voi urmări evenimentul „Din drag pentru mama!” si ma voi bucura in locul celor amintite si acum plecate!
    Asemenea activități sunt binevenite, în starea pandemica in care ne aflam vor bucura multe inimi de mame! Sunt sigur că sensibilitatea feminină a mamelor noastre vor lasa sa se prelinga cateva lacrimi de fericire, multumindu-le in gand celor care au organizat aceste activități, fie ele si online! Mamele merita sa le sarbatorim, ele ne-au îndrumat primii pasi prin viata, lor copiii le-au spus primul cuvant si asta a fost si este „MAMA”! O mama merita mai mult, dar ele întotdeauna se mulțumesc cu puțin, deoarece ce au mai mult in inima lor le dăruiesc copiilor, le dau iubirea lor de mama! Nimeni nu trebuie să uite de mame, 8 Martie este un prilej sa le facem fericite, poate se vor multumi cu vizionarea acestui eveniment online, dar o floare sigur le vor face mai fericite, asa ca dăruiți tuturor mamelor flori, merita asta!

oferta-wise