Actualitate Știri

Anișoara continuă lupta!

image_printPrinteaza
Anișoara Gog (Mârza)

Joi, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului din capitală, s-a desfășurat a 17-a ediție a evenimentului Atipic Beauty la care a participat și sigheteanca Anișoara Gog (Mârza). Dorind să informăm în timp real cititorii noștri în legătură cu toate evenimentele importante la care sighetenii sunt prezenți, am „monitorizat”-o continuu pe Anișoara, cea care este într-o permanentă luptă cu mentalitățile și prejudecățile care vizează persoanele cu dizabilități.

Am participat cu emoție la cea de a 17-a ediție „Atipic Beauty supported by Alin Gălățescu”, unde am defilat alături de Alexandru Constantin, prezentator la canalul de televiziune Prima TV. Am purtat creații ale designerilor români din Dorobanți 248 Store, mai exact, o rochie superbă de culoare neagră care conferă o eleganță aparte și care este recomandată unei ținute de zi.  Ne-am bucurat de prezența a peste 1.000 de invitați veniți să susțină scopul nostru. (Anișoara Gog)

Sigheteanca Anișoara Gog (Mârza) este implicată total în susținearea evenimentelor și acțiunilor care pot atrage atenția publicului asupra problemelor  cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, făcând parte dintr-un „corp diplomatic” onorific care luptă dezinteresat și constant pentru protejarea și apărarea drepturilor acestui segment de Românie.

Sunt extrem de fericită să fiu una dintre ambasadoarele acestui proiect. Prin aceste evenimente ne dorim să schimbăm mentalitățile și preconcepțiile oamenilor vis-a-vis de persoanele cu dizabilități din România și să luptăm pentru drepturile acestora. (Anișoara Gog)

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Exemplu!
    Sigheteanca Anisoara Gog(Marza), este un exemplu de curaj si vointa, atat pentru persoanele valide, cat si pentru cele suferind de dizabilitati! Scopul pentru care se implica in activitati si manifestari care sa vina in sprijinul persoanelor suferinde de dizabilitati, este un scop nobil si nu poate decat sa vina din sufletul unui om care simte acest sentiment, care se implica activ pentru a arata ca si cei care sufera pot sa traiasca o viata normala! Un exemplu de constiinta civica, un om curajos, asa este si sigheteanca noastra. Felicitari!

oferta-wise