Actualitate Știri

Bursa Locurilor de Muncă la Sighet

image_printPrinteaza

Stimați angajatori locali, avem plăcerea de a vă invita să participați la Bursa Locurilor de Muncă din cadrul proiectului european Job Marmația (cod proiect 157646), un eveniment important care va oferi oportunitatea de a întâlni potențiali candidați pentru pozițiile disponibile în compania dumneavoastră.
Bursa Locurilor de Muncă va avea loc în data de 20.10.2023, ora 10:00, la Restaurant Perla Sigheteană, Strada Avram Iancu 65A, Sighetu Marmației, jud. Marmaureș și va fi găzduită de Job Trainer Motoc SRL. Acest eveniment va fi un prilej excelent pentru a vă promova locurile de muncă, precum și pentru a vă întâlni cu candidați potențiali și a vă face cunoscută compania în comunitatea locală. Prin participarea la Bursa Locurilor de Muncă, veți avea oportunitatea de a interacționa direct cu candidați talentați și motivați, care caută să își găsească un loc de muncă în zona noastră. Această bursă este un loc în care potențialii candidați pot afla mai multe despre compania dumneavoastră, să întrebe întrebări despre oportunitățile disponibile și să prezinte CV-ul lor direct.
Ne dorim ca această bursă să fie un succes și suntem siguri că veți găsi candidați de calitate pentru a completa pozițiile disponibile în compania dumneavoastră. Vă mulțumim anticipat pentru interesul dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la Bursa Locurilor de Muncă din cadrul proiectului european Job Marmația (cod proiect 157646).

Comunicat de presă

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise