Actualitate ONG Știri

Cadouri de Sărbătorile Pascale pentru mai multe familii de sigheteni

image_printPrinteaza

„Tradiția” se păstrează! Faptele bune, gesturile caritabile se înmulțesc de Sărbători. Zilele trecute, în Săptămâna Mare, s-a simțit o solidaritate crescută a unor categorii de cetățeni, a ONG-urilor care activează în Sighet și care s-au gândit la familiile mai puțin favorizate de soartă.

Cluburile Rotary Sighet, Rotaract Sighet și Interact Sighet s-au coalizat și au reușit să ofere un mic suport culinar pentru câteva zeci de familii nevoiașe din municipiul nostru.

Aproape 100 de pachete consistente (completate și cu sprijnul unor sponsori binevoitori) au fost distribuite de către cluburile din familia Rotary, din dorința de-a oferi câteva produse de bază pentru masa – pentru mulți sărăcăcioasă – de Paști.

O parte din produse au fost colectate din donațiile cumpărătorilor prin intermediul proiectului „Astăzi tu dăruiești” (proiect desfășurat în parteneriat cu un important magazin din Sighet), proiect în care s-au implicat 10 rotaractieni și 15 interactieni.

Astăzi fiind Sfânta Zi de Paști, urăm cititorilor noștri: Sărbători minunate în continuare, cu sănătate și cât mai puține necazuri și probleme!
…și faptele bune să se perpetueze și să se multiplice!….

Salut, Sighet!

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise