Actualitate Cultură

Semn de carte: Gheorghe MIHĂIESCU – Dincolo de scenă!

image_printPrinteaza

Încheiem Săptămâna Mare, semnalând o nouă apariție editorială la Editura Valea Verde din Sighet: DINCOLO DE SCENĂ!

Gheorghe Mihăiescu, fostul dansator al Ansamblului Folcloric Mara din Sighetu Marmației, fost „șurubar” și membru în Rotary Club Sighet, oferă cititorilor un consistent volum autobiografic (480 de pagini) ce include și „poveștile” neștiute din spatele scenei, de pe parcursul celor 14 ani petrecuți de autor în mijlocul binecunoscutului ansamblu folcloric sighetean, Mara.

Prefațatorii volumului (Ioan Ardeleanu – Pruncu – membru UZPR, Gheorghe Pârja – membru USR, Echim Vancea – membru USR, Ion Mariș – editor), îl însoțesc pe Gheorghe Mihăiescu într-un debut literar de bun augur.

Lansarea live a volumului va avea loc în prima parte a lunii mai, 2021.

Salut, Sighet!

oferta-wise

3 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Îl cunosc bine pe ,,haiducul” Gheorghe Mihaiescu, un împătimit al dansurilor populare si nu numai, fiind un mare iubitor de folclor, de tot ce aparține tradițiilor și portului popular, un om de omenie un adevărat caracter, un maramuresan get-beget! Acum, cand si-a lansat in lume propria lui carte de vizită îl vor cunoaște mult mai multi oameni si isi vor da seama de valoarea lui! Ma bucur ca l-am cunoscut, ca am fost colegi de munca si oarecum si prieteni, îl felicit pentru ce-a facut si pentru curajul de-a scrie despre propria viață!
    Astăzi, în preajma Învierii Domnului Iisus, un salut si-o îmbrățișare prieteneasca dorindu-i sanatate, fericire si la mai multe cărți, spunandu-i in avans „Cristos a Înviat”!

  • Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, stimate prietene Sergiu Luscalov! Sărbători Pascale binecuvântate!

oferta-wise