Actualitate Sport

Continuă voleiul pe nisip la Sighet!

image_printPrinteaza

In perioada 17-19 iunie la Sighet se va desfășura RoCredit Beachvolleyball Open 2022 – o continuare a Marmația Beachvolleyball de anul trecut.

Cu sprijinul Primăriei Sighetu Marmației și al Consiliului local Sighetu Marmației, această a doua ediție a turneului de volei pe nisip va aduna pe cele două terenuri de la Gradina Morii o serie de echipe puternice din Romania, echipe care își doresc sa bifeze și prezența la acest turneu, care iată că încet-încet își face loc în calendarul competițional al Federației Române de Volei.

Vor fi prezente la fileu un număr de 12 echipe de băieți și 9 echipe de fete de la diferite cluburi din țară, cum ar fi: CSU Oradea, CSU ASE București, Westar Arad, Fan Arad, U Cluj, Provolei Arad, CSUV Timișoara și CSS – CSM Sighet.
Dintre jucători îi amintim pe Cătălin Lelea, un veteran al voleiului și multiplu campion național la volei pe plajă, Lucian Badiceanu, Valentin Hupoiu, Robert Vîrlan, iar la fete Ioana Ordean, Adina Stanciu, Roxana Haidu (sigheteanca, dar jucătoare la CSU ORADEA), Catalina Bosuioc, Andreea Maxim, Alexia Bradatan și sighetencele Alexandra „Ale” Keresztesi, Timeea Holczer, Sorana „Soso” Geng și sătmăreanca „adoptată” de sighetenii iubitori de volei, Bianca „Bibi” Culda.

Meciurile vor debuta vineri de la orele 10 și se vor încheia duminică după-amiază.
Iubitorii de volei și nu numai sunt așteptați la acest sfârșit de săptămână să urmărească un spectacol la fileu in cadrul RoCredit Beachvolleyball Sighetu Marmației 2022 Open!

Comunicat de presă – CSM Sighet

Foto: Adi Oros

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise