Actualitate Social

De ce iubim Crăciunul? (Camelia Pesek)

image_printPrinteaza

De ce? Cum de ce… mai degrabă cum să nu iubeşti acest timp de Har, bucurie și fraternitate! Nu e un clişeu, chiar e „that magical time of the year”.

Aceastã sărbătoare e aşa minunată, deoarece ne ajută să ne oprim din fuga noastră zilnică şi să încercăm să fim mai buni, mai deschişi şi mai generoşi. Într-o lume ideală, aceste „atitudini” ar fi nelipsite din conduita umană. Dar da, lumea nu e ideală şi totuşi ca o contradicţie, e Perfectă! Asta, deoarece Creatorul Nostru a făurit-o astfel! Chiar şi aşa El a îngăduit să fie şi suferinţă. Mulţi dintre noi, în momentele noastre de slăbiciune ne întrebăm „De ce?”

Ei bine, atunci ne uităm la Mântuitor şi ne aducem aminte că suferinţa are scopul Salvific! Azi o să vorbesc despre ei… „fraţii noştri” mai mici care poate au cele mai dese momente în care se întreabă „De ce?”. Sunt copiii care din motive pragmatice, greu de digerat nu se află în sânul familiei de Crăciun ci in alte familii, temporare, formate din alţi copii şi tineri ca ei ocrotiţi de educatori care îi înconjoară cu grija lor şi in multe momente de oameni cu suflet mare, care sunt sensibili la suferinţele ce îi înconjoară!

De Moş Nicolae asociaţia SOS Bambini România alături de oameni mari cu suflet pe măsură, le-a oferit daruri din suflet pentru suflete!

NB. La petrecerea de la un frumos restaurant din oraş au participat 45 de copii din case de tip familial, animaţi de echipa SOS Bambini şi voluntarii asociației cu ajutorul esential al moşului care i-a vizitat pe copii!

Camelia PESEK

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise