Actualitate Știri

De la Sighet (prin Satu Mare) la Paris: ZBOR DESCHIS!

image_printPrinteaza

Vești foarte bune și pentru maramureșeni! Deși pandemia ne-a cam legat de glie, Aeroportul Internațional Satu Mare continuă extinderea legăturilor cu diverse companii aeriene și atinge noi destinații europene. Faptul că suntem vecini cu Satu Mare, aduce și pentru noi, maramureșenii, sighetenii, oportunități… accesibile.

De altfel Mihai Pătrașcu (directorul Aeroportului Internațional Satu Mare), „liantul” Maramureșului și Sătmarului, cu experiență într-ale zborului, este cel care ne-a comunicat că este bucuros pentru această premieră și pentru acest pas spre diversificarea traiectoriilor aeriene. Se deschid astfel multe oportunități la care – implicit – și Maramureșul poate fi conectat. Din Sighet, în 3 – 4 ore vom putea ajunge la Paris!

Compania HiSky va opera zborul spre Paris!

HiSky a anunțat lansarea primei curse de linie de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Vor fi două zboruri pe săptămână (miercuri și duminică) spre capitala Franței, Paris (Aeroportul Internațional Beauvais). Prețurile încep de la 29 de euro, iar biletele sunt deja disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere. Operarea cursei va începe în data de 28 aprilie 2021 și va fi efectuată cu o aeronavă de tip Airbus A-320.

HiSky a fost certificată operator aerian românesc în luna decembrie 2020 (AOC-ul cu numărul RO-074) și este prima companie din România certificată Part CAMO după noua legislație intrată în vigoare la finalul lunii septembrie 2020. În luna februarie 2021 compania aeriană a anunțat curse de linie din Cluj-Napoca și Chișinău și curse charter din Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare și Oradea. Echipa HiSky este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, discipoli ai școlii românești de aviație. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

Dorim și ne dorim cât mai multe zboruri spre destinații atractive, ne bucurăm pentru succesul echipei de la Satu Mare, pentru implicarea companiei HiSky și, de la sfârșitul lunii aprilie, ne putem vedea în week-end la… Paris!
Alors, rendez-vous à Paris!

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise