Actualitate Știri

Examene CAMBRIDGE la C. N. „Dragoș-Vodă”, pentru al doilea an consecutiv

image_printPrinteaza

În urma deosebitelor rezultate obținute în prima sesiune a examenelor Cambridge (n.r. susținute, datorită eforturilor doamnei profesoare Cristina Lazarciuc, prin intermediul EEC – European Examinations Centre – pentru prima dată la C. N. „Dragoș-Vodă” în februarie 2023), continuăm acest demers și ne așteptăm noii candidați, doritori de a susține acest tip de examen și de a-și echivala studiile liceale de limba engleză cu un certificat recunoscut și pe plan internațional!

Examenele Cambridge Assessment English atestă cunoașterea limbii engleze, de la nivel începător până la nivel avansat. Examenul „Cambridge” va avea loc la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Sighetul Marmației, în data de 24 februarie 2024 – CAE (nivel C1), respectiv în data de 28 februarie 2024 – PET (nivel B1 Preliminary). Termenul-limită de înscriere este 12 februarie 2024, respectiv 15 februarie 2024.

Mai multe informații pot fi consultate pe site-ul https://www.eecentre.ro/examene/vizualizare-lista-examene?category=Cambridge&oras=Sighetu%20Marmatiei, unde candidații se pot înscrie deja.

Keep up the good work, dear students!!! We are looking forward to meeting you! Fingers crossed!

Despre ediția de anul trecut citiți AICI și AICI.

Catedra de Limba Engleză
CNDV

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise