Actualitate Sport Știri

EXCLUSIVITATE – Sigheteanca Patricia Daria David – campioană națională la triplusalt!

image_printPrinteaza

UPDATE (19.03.2017) – Patricia David a devenit campioana României şi la lungime cu 5,60 m !!!

Școala sigheteană de atletism duce mai departe… tradiția!

La Campionatul Național de Atletism de Sală, Juniori 3 (desfăşurat în perioada 18-19 martie 2017),  sigheteanca Patricia Daria David, elevă la Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand”- antrenată de profesorul Zoltan Csillik – a obținut medalia de aur și locul I, devenind, pentru al doilea an consecutiv, campioană a României la triplusalt (12, 04 m).

 Mă simt foarte fericită pentru că munca și ambiția au dat rezultate. Competiția a fost destul de grea dar m – am gândit că trebuie să mă lupt cu propriile mele limite astfel medalia va veni „de la sine”. Am fost multe fete la triplu, însă am reușit să dau tot ce este mai bun. Obiectivele mele sunt, în primul rând, cât mai multe recorduri personale și, bineînțeles următoarea etapă finală a Campionatului Național în aer liber. Sunt bucuroasă că am reușit să – i fac fericiți pe membrii familiei mele, pe antrenorul meu și pe toți sighetenii care mă cunosc și apreciază, a declarat pentru „Salut, Sighet!” proaspăta campioană națională.

Felicitări campioanei! Felicitări antrenorului!

Echipa „Salut, Sighet!”

 

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • FELICITĂRI PENTRU CELE DOUA TITLURI (și lungime)!!!Le merita cu prisosință atât atleta cat și domnul profesor având în vedere ca în Sighetu Marmației îți trebuie aprobare speciala pentru a putea alerga pe pista(cea mai rămas din ea),iar pe terenul de fotbal,nici în vis nu poți intra!!!

oferta-wise