Actualitate Știri

Expoziția „Culori” la Muzeul Etnografic Sighet

image_printPrinteaza

Până vineri, 26 august 2022, puteți vizita expoziția foto Culori de la intrarea Muzeului Etnografic al Maramureșului din Sighetu Marmației. Expoziția conține lucrări deosebite făcute de fotograful Gelu Stănculescu alături de o echipă foarte talentată de modele. Este o încercare de unire a picturii cu fotografia și arta digitală prin lucrări pline de culoare și texturi.

Ne propunem mereu să testăm limitele fotografiei, să creăm lucruri care ies în evidență și care pot decora orice spațiu. Un specific al acestei expoziții este că lucrările pot fi achiziționate – prin scanarea unui cod QR atașat fiecărei lucrări- de pe siteul artonthewall.ro. Profitul obținut va fi donat Asociației Delia pentru programele sale pentru persoanele cu dizabilități.

Expoziția foto face parte dintr-un turneu național care cuprinde mai multe orașe din țară (Ploiești, Pitești, București, Sighetu Marmației, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș. Arad, Carei și Buzău).

Vă așteptăm să admirați lucrările și, de ce nu, să vă decorați casa cu un tablou deosebit cu certificat de originalitate.

Despre artonthewall.ro

Artonthewall.ro este un proiect care asigură și autofinanțarea Asociației Delia prin care creăm și vindem tablouri deosebite realizate de Gelu Stănculescu – ca fotograf- alături de o echipa de 22 de modele. Lucrările se pot comanda de pe magazinul nostru artonthwall.ro în diferite mărimi, inclusiv mărimi la cerere. Tema generală a siteului este de a crea lucruri ieșite din comun, de a uni mai multe arte într-o lucrare unică ce să iasă în evidență în orice spațiu. Profitul obținut este reinvestit în programele organizației Delia pentru persoanele cu
dizabilități.

Despre Asociația Delia

Înființată în anul 2016 în memoria unei persoane deosebite – Ghirca Delia , asociația noastră desfășoară programe de informare pe problema epilepsiei și de depistare a cazurilor noi nediagnosticate și programe prin care îi învață pe beneficiarii ei noi abilități prin cursuri de fotografie și de craft.

Coordonator expoziție
Gelu Stănculescu
0757212745

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise