Actualitate Știri

Festivalul Internațional de Colinde, Datini și Obiceiuri de Iarnă la Ucraineni, Sighet, 2018

image_printPrinteaza

Uniunea Ucrainenilor din România (Filiala Maramureș) și Biserica Ortodoxă Ucraineană, Sighet vă invită să luaţi parte la cea de-a XXV-a ediţie a FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE COLINDE, DATINI ŞI OBICEIURI DE IARNĂ LA UCRAINENI, care se va desfășura la Sala „George Enescu” din Sighetu Marmaţiei, sâmbătă, 20.01.2018, după următorul program:

Sâmbătă, 20.01.2018
10:00 – 11:30 – Sf. Liturghie la Biserica Ortodoxă Ucraineană din Sighet
11:30 – 12:00 – formarea coloanei pentru paradă
12:00 – 12:30 – parada grupurilor de colindători de la Biserică la Sala „George Enescu”
13:00 – 13:30 – deschiderea festivă a Concertului de Colinde şi urări de Anul Nou
13:30 – 16:00 – concertul prezentat de grupurile de colindători din: Ucraina, Ungaria, Arad, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Galați, Iași, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea, Maramureș

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Si ucrainenii au festival de datini si obiceiuri!
    Si ucrainienii din Sighet si Maramuresul istoric au festvalul de datini si obiceiuri, un festival obisnuit pentru sigheteni! Un pic mai tarziu ca si altadata dar binevenit pentru etnicii ucrainieni si pentru pubicul spectator care agreaza asemenea manifestari. Invitati de onoare, reprezentanti ai acestei etni din tara si de peste hotare ne vor incanta cu ce au mai frumos in traditiile si obiceiurile lor privind sarbatorile de iarna!O manifestare asteptata, un spectacol la care cu totii, indiferent de etnie trebuie sa participam! Succes!

oferta-wise