Actualitate Social Știri

INFORMAȚII IMPORTANTE privind Alegerile Locale din 27 septembrie!

image_printPrinteaza

Pentru a clarifica unele nelămuriri pe care le-au sesizat o parte din cititorii noștri, privind votul de duminică, facem câteva precizări importante.

Alegerile locale de Duminică, 27 septembrie 2020, vizează alegerea autorităților adiministrației publice locale: primării, consilii locale, consilii județene și președinți ai consiliilor județene.

Cetățenii Sighetului își vor exprima votul pentru: primarul Sighetului, consilierii locali (19), consilierii județeni (32) și președintele Consiliului Județean Maramureș.

ATENȚIE! Alegerile se desfășoară într-un singur tur de scrutin și se validează indiferent de numărul cetățenilor prezenți la vot. Așadar, din orice număr de voturi exprimate (indiferent cât de mic), candidatul la primărie cu cele mai multe voturi va fi validat după scrutinul de duminică. La fel și celelalte poziții din administrația publică locală, vor fi validate prin singurul tur de duminică, în funcție de numărul de voturi obținute de fiecare partid/ coaliție înscrisă pe liste.

Nu uitați, doar duminică avem posibilitatea de-a ne alege reprezentanții pentru următorii patru ani! Va fi un singur tur de scrutin! Prezența la vot este importantă!
Merită efortul?!…

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Votul nostru este important, cu cat mai multe voturi exprimate, cu atat procesul de votare si alegere este mai reprezentativ si reflecta realul dorinței de-a alege pe cineva dintr-un grup mai mare care sa ne reprezinte in primarii, consilii locale si judetene! A alege, a-l vota pe cel care îl doresti sa te reprezinte, este un proces democratic, un drept al nostru care trebuie exprimat pentru a reînnoi politicienii care se perindă prin diferite funcții. Unii sunt realeși, alti pleaca, totul spre binele electoratului, cei noi vin cu programe si masuri noi si parca cu o mai mare putere de munca! Esential este, ca cel ales si care nu si-a vazut de munca,poate fi eliminat si inlocuit cu altul care sa vrea sa participe la reconstructia orasului, sa imbunatateasca viata locuitorilor, implicandu-se mai activ! Prin acest proces, electoratul are numai de castigat, cu cat prezenta la urne este mai mare, cu atat exprimarea este mai corecta!
    Pentru noi sighetenii, participarea la vot este necesară, am suferit 4 ani cu o administrație neinterèsata de dezvoltarea orașului, este obligatorie sa o schimbam, cu cine? Asta hotaraste fiecare in parte, exprimarea votului este liberă si cred ca am tras învățămintele necesare din eșecul acestei administrații a primăriei care ne-a dus cu multi ani in urma in dezvoltare! Asa ca, este salutară o participare largă la vot iar din cei buni sa alegem pe cel mai bun! Succes!

oferta-wise