Actualitate Cultură Știri

Invitație la teatru – “Made in Transilvania”

image_printPrinteaza

Într-o reprezentație fără precedent, Clubul Interact Sighetu-Marmației, în parteneriat cu Clubul Interact Târgu-Mureș, găzduiește punerea în scenă a piesei de teatru “Made in Transilvania”. Acest spectacol artistic, realizat în colaborare cu Teatrul “Scena” din Târgu Mureș, va fi jucat la Sighetu-Marmației, urmărind să lărgească orizonturile publicului sighetean în ceea ce privește arta de a juca pe scenă și divertismentul contemporan.

Clubul Intreact Sighetu-Marmației vă invită sa participați în număr cât mai mare, întrucât spectacolul vizează o arie largă de spectatori, de la tinerii elevi, care sunt dispuși să încerce o nouă modalitate de relaxare sau care, pur și simplu, caută să descopere societatea din care fac parte și să se descopere pe ei înșiși, până la oamenii trecuți de vârsta inocenței, care sunt gata să vadă o parte a adolescentului de azi pe care nu au ocazia să o întâlnească în fiecare zi.

Piesa a mai fost interpretată de tinerii actori în orașul lor natal, reprezentând un real succes în rândul publicului mureșean. Acest grup de tineri s-a decis să facă mai mult pentru comunitatea lor, implicându-se în proiecte de mare amploare. Doar efortul făcut de aceștia pentru a pune în scenă o lucrare atât de elaborată, însoțită de o recuzită complexă, îi recomandă drept niște tineri ambițioși care au ceva cu adevărat frumos de oferit: timpul, talentul, efortul și dedicarea lor.

Organizarea acestui proiect a reprezentat eforturi mari din partea ambelor cluburi Interact și o perioadă mare de pregătire, astfel încât, rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Spectacolul va avea loc vineri, 12 mai 2017, în Sala „George Enescu” a Școlii Gimnaziale de Muzică și Arte Plastice din Sighet, începând cu ora 19.00. Prețul unui bilet este de 10 lei și se poate achiziționa la intrare.

Tivadar Simona – Interact Sighetu Marmatiei

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise