Actualitate

In memoriam Gheorghe Ofrim (1953 – 2019)

image_printPrinteaza
O parte din membrii fondatori ai Clubului Rotary Sighet (în centru, George Ofrim)

Gheorghe Ofrim, cunoscutul om de afaceri sighetean, cel care și-a adus o contribuiție semnificativă la dezvoltarea mediului de afaceri din municipiul nostru, a încetat din viață. A înființat și condus cu pricepere o firmă de succes din Sighet, ARCER SRL, pe care a ridicat-o la un nivel remarcabil.

A fost membru fondator și al doilea președinte al Clubului Rotary Sighet (înființat în anul 2001). În primii patru ani de existență ai Clubului, a găzduit la subsolul – cantină al firmei sale (când sediul era pe str. Gh. Șincai) și s-a implicat în buna desfășurare a ședințelor săptămânale.

Și-a dorit să schimbe în bine și viața comunității sighetene, de aceea era mai mereu dispus să sprijine proiectele frumoase, de suflet; Gheorghe Ofrim a fost cel care a încurajat și susținut financiar diverse acțiuni sociale și culturale. Și n-au fost deloc puține!

Ultima întâlnire a lui George Ofrim cu o parte dintre prietenii rotarieni și Grupul Anatholis (aprilie, 2019)

Cel mai longeviv săptămânal din orașul nostru, “Jurnalul de Sighet”, a fost sprijnit material, în primii ani de existență, de către prietenul nostru, George.

A fost un om jovial, energic, dinamic, carismatic, șugubăț, mai mereu cu zâmbetul pe buze; George Ofrim avea un stil propriu, inconfundabil, de-a aborda viața.

Azi, în lupta finală, George Ofrim a fost înfrânt fizic dar, spiritul lui necenzurabil ne va “agita” amintirile.

Drum bun, George! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 31 august 2019, de la orele 19.00, iar duminică, 01 septembrie 2019, de la orele 14.00, ceremonia funerară  (Cimitirul Ortodox, strada Gării, nr. 10).

Ion MARIȘ
Rotary Club Sighet

oferta-wise

9 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Drum bun si linistit, George! Avem mereu o alegere, fie si aceea de a nu ne pleca in fata acelora care ne-au luat-o! Dumnezeu te odihneasca in pace si nemurire!

 • Fie ca Bunul Dumnezeu să îl așeze cu drepții săi!
  Din partea fostului coleg de clasă, prof. dr. Nicolae Iuga

 • Condoleante familiei
  A fost si va ramane in amintirile noastre ca un om minunat si deosebit!!!!!!
  Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!!!!!!

 • Se întâmplă rar să întâlnești un om și după ce l-ai întâlnit să ai sentimentul că sunteți prieteni pe viața! Așa l-am cunoscut așa l-am simțit pe domnul George Ofrim! Chiar dacă ne vedeam rar! Simțeam că știe că îl prețuiesc chiar si când nu vorbeam!
  Pasionat de tot ceea ce făcea, de cultura, de artă, pasionat de frumos! Unul din acei oameni fabuloși dar simpli care atunci când pleacă lasă un gol imens in jurul lor!
  Pentru că știa să umple de viața, de zâmbete, de umor locurile prin care trecea!
  Drum lin către stele George!
  Știu că le vei face si pe ele să zâmbească și să te prețuiască!

 • Azi,la ceas de plecare către Ceruri, a prietenului nostru George Ofrim, cu sufletele copleșite de durere, in fata Creatorului nostru și a neamului nostru sighetean cit și a prietenilor dragi, ne așternem sentimentele noastre pe Cimpul de lacrimi plin de respect, aprecieri maxime și iubire fata de galaxia competentei,a performantelor, a trairilor in iubire de mare clasa care se cheamă: George Ofrim, drindu-i un loc in ierarhia cereasca care sa-i aducă fericirea eterna. Dumnezeu cu tine printre stele! Și familiei tale mingaiere și pace!

 • AI INCHEIAT SOCOTELILE CU ACEASTĂ LUME ÎN CEA MAI TRISTA SĂRBĂTOARE A VERII.
  CEA A TĂIERII CAPULUI SFÎNTULUI IOAN !
  SĂ FIE O SIMPLĂ COINCIDENȚĂ?
  SIGUR NU! GEORGE A TRĂIT GREU! NU DUCEA LIPSURI! SUFERINȚA PENTRU APROAPE ÎL MĂCINA. TE
  LUMINA SIMPLITATEA CU CARE ÎȚI OFEREA AJUTORUL! AVEA ATÂTEA DE FĂCUT! ȘI LE-AR FI FĂCUT!
  GEORGE CRED CA VOR ÎNVIA TOȚI MORȚII! DAR OARE CEI ATÂT DE VII CA TINE DE CE TREBUIE SĂ MAI MOARĂ PENTRU A INVIA? LAȘI UN GOL IMENS ÎN TOT SIGHETUL ȘI MAI ALES îN INIMA CELOR PE CARE I=AI SPRIJINIT. MERITĂ O STRADA DIN SIGHET NUMELE TĂU! EȘTI PARTE DIN ONORABILII OAMENI CARE AU FĂCUT ÎN FELUL LOR ISTORIE. ODIHNA NU TI-A FOST PRIETENĂ NICIODATĂ
  DAR ACUM TE VA COPLEȘI.
  PACEA FIE CU TINE!

 • Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.

oferta-wise