Actualitate Știri

Mica Unire -158 de ani de la Unirea Principatelor Române

image_printPrinteaza

Afis UnireCentrul Cultural Sighet și Muzeul Maramureșean organizează miercuri, 25 ianuarie, o serie de evenimente dedicate împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române: de la ora 11.00 la Liceul Tehnologic Forestier, iar de la ora 12.00 la Liceul Tehnologic Marmația.

Vor avea loc expuneri : „Unitate şi continuitate în istoria românilor” (prezintă: prof. Gheorghe Todinca, directorul Muzeului Maramureşan); „Hora Unirii – scurt istoric” (prezintă: prof.dr. Dorel Todea); recital folk (prof. Cheorghe Şteţca).

 

oferta-wise

3 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Cred ca organizatorii au uitat ca-i zi libera! Chiar si pentru elevi si profesori. Dar ce conteaza. Am bifat ACTIUNEA! Creste dosarul marilor evenimente culturale locale. Ca doar de aceea cumulam pensia cu salariul!

    • Evenimentul are loc mâine, 25 ianuarie (așa apare și pe afiș), tocmai pentru a nu fi aduși elevii de acasă în zi liberă, împotriva voinței lor, precum în vremurile demult apuse…

  • Scuze! Am vazut afisul si gata… am dat cu barda! Oricum manifestarile se organizeaza in pre-ziua evenimentului, in ziua acestuia si mai putin post-eveniment. Dar se pare ca nemaiavand public sau cui ne adresa, facem totul… ca iasa. Ce daca azi e miine sau miine a fost ieri! Elevii sunt speranta si viitorul nostru albastru, galben si rosu. mai ales rosu…

oferta-wise