Actualitate Știri

Micul Prinț s-a mutat la Poienile de sub Munte!

image_printPrinteaza

Echipa Centrului de Zi „Micul Prinț” a organizat o tabără educațională de 5 zile, adresată copiilor și tinerilor din Poienile de sub Munte, componentă a proiectului „Tabăra de vară animator zâmbete pentru cei mici”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș prin programul de finanțare nerambursabilă, domeniul tineret.

Educatorii și voluntarii centrului au avut ocazia să propună activități de dezvoltare personală, activități ludice, diferite concursuri și întreceri sportive, unor copii care până acum nu au avut șansa de a participa la acest tip de activitate non formală.

Activitățile inedite, precum și dăruirea și profesionalismul echipei educative au transformat acest proiect într-o experiență deosebită atât pentru cei care au propus-o cât mai ales pentru copiii care au „gustat” fiecare moment cu mare bucurie.

Nu ne așteptam ca legăturile formate să fie atât de strânse, dar comunitatea din Poienile de sub Munte a lăsat un zâmbet cald în sufletul educatorilor și voluntarilor participanți, dar, mai ales, speranța că acest tip de activitate va fi continuat și prin alte inițiative în acest frumos colț de Rai al Maramureșului.

Echipa Centrului de Zi „Micul Prinț”

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise