Actualitate Știri

Deschisă recent la Sighet, Clinica Life Support oferă servicii medicale de calitate!

image_printPrinteaza

life_suport_2Clinica Life Support este un centru medical multidisciplinar privat,  care-şi doreste să acopere un număr cât mai mare de specializări, la aceasta aducându-şi contribuţia atât medici ai corpului medical maramureşean, cât şi cadre universitare şi medici de la universităţile de medicină din Cluj Napoca şi Oradea.

Clinica Life Support este concepută să-şi desfăşoare activitatea la nivelul celor mai înalte exigenţe caracteristice actului medical. Situată în Sighetu Marmaţiei pe strada Gheorghe Doja nr. 58, într-o clădire nouă, modernă, cu spaţii ample şi luminoase, clinica și-a deschis porţile la finalul acestui an, oferind pacienţilor acces facil, confort ambiental şi o atenţie specială din partea personalului medical.

Calitatea actului medical este garantată de către o echipă formată din medici de elită ce vor oferi servicii medicale de excepţie caracterizate prin promptitudine şi profesionalism, precum şi de aparatura medicală de ultimă generaţie achiziţionată de la producători de renume mondial.

Sloganul clinicii este : “Life Support – Suportul vieţii tale este sănătatea!”.

Managementul clinicii este asigurat de dr. Adrian Danciu- director medical și ec. ing. Alina Prisăcaru-director administrativ-marketing.

Sursă informații: http://www.life-support.ro/

 

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise