Actualitate Știri

Promenada Inimii continuă la Sighet!!!

image_printPrinteaza

Duminică, 06 octombrie 2019, Cluburile Rotary Sighet, Rotary Voievodal, Rotaract Sighet și Interact Sighet vă invită, între orele 12:00 – 14:00, la o plimbare prin Parcul Grădina Morii și la analize medicale gratuite!

„Promenada Inimii” este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea.

Evenimentul este parte a unui proiect anual („Promenada Inimii”),  organizat de cluburile Rotary, prin care se oferă analize gratuite participanților (tensiune, glicemie), broșuri și informații despre un stil de viață sănătos și activ.

Promenada Inimilor se desfășoară în preajma Zilei Mondiale a Inimii și este susținută de Forumul Național de Prevenție. Anul acesta, Promenada se desfășoară, în organizarea Cluburilor Rotary locale, în peste 40 de orașe din România.

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Excelenta initiativa; Felicitari. Vreau si eu la „Gradina Morii” ! Dar sunt atat de departe, tocmai in Minnesota, USA. Un gand, un proiect irealizabil, o calatorie in viitor in neimplinire, acesta putand fi cel mult in asteptare. Tot imaginativ, merg si in trecut, atunci cand, deseori, faceam incursiuni pe la „Gradina Morii”, atat de placute, fiind elev la Liceul Dragos Voda-Sighet. Esti obligat sa-ti petreci viata intr-una din cele trei „dimensiuni” ale timpului, in cel prezent, care te tine „prizonier”, in bine sau in rau, asa cum este el. Nu-ti poti dedubla exitenta reala, unica, nu poti fi in mai multe locuri, in acelas timp. In trecut traiesti imaginativ, prin ganduri, corectii, duse in proiecte de viitor, asteptari, care nu intotdeauna se aduna in trairi prezente. Cine stie, poate intr-un gand de viitor, un proiect, asteptarea sa se adune cu o astfel de traire si sa mai vad odata „gradina Morii”, un deliciu, daca varsta inaintata imi va permite. Doamne ajuta !

oferta-wise