Actualitate ONG Știri

Promenada Inimilor 2023

image_printPrinteaza

Septembrie la final, cu frunze desprinse alene din ram, castane rostogolite de pașii grăbiți și inimi la promenadă, sub un cer ireal de albastru… Cam așa se prezenta Sighetul în dimineața de 30 septembrie 2023, ora 11:00, platoul din fața Curții Vechi, locul unde s-a dat startul Promenadei Inimii 2023, acțiune organizată cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii de Rotary Club Sighet și Rotary Club Sighetu Marmației Voievodal, împreună cu Societatea Română de Cardiologie și Fundația Română a Inimii, cu scopul de a încuraja populația la o viață activă, la mișcare.

La activitatea care a constat în parcurgerea distanței de pe platou până la Grădina Morii, au luat parte peste 100 de persoane de toate vârstele care s-au bucurat de posibilitatea plimbării în condiții de siguranță – circulația rutieră fiind oprită pentru câteva minute- în cea mai frumoasă zonă a Sighetului. Prin acordarea medaliilor de participant la start toți participanții au fost declarați cîștigători.

La finiș, echipele medicale au măsurat tensiunea și glicemia doritorilor, a fost organizată o tombolă cu premii-surpriză, iar pentru cei mici a fost sponsorizat timp de joacă pe toboganele gonflabile.

Parteneri ai evenimentului au fost Rotaract Club Sighet, Interact Club Sighet, Top Market, Hotel Restaurant Grădina Morii, Aska Grafika, Primăria Sighet, premiile la tombolă fiind oferite de PLIMOB S.A și S.C. VALMEDY SRL.

Cine știe, poate reușim să avem astfel de evenimente măcar la fiecare sfârșit de săptămână. Un weekend fără mașini în zona centrală… Acceptați provocarea?

Roxana PONTOȘ

 

Foto & video: Ion Mariș

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise