Actualitate Editorial

Puteți face asta pentru ei? In Memoriam Eroii Martiri ai Revoluției Române din Decembrie 1989

image_printPrinteaza

Poate nu cunoaşteţi nici unul. Poate din sîngele familiei dumneavoastră nu s-a vărsat nici o picătură. Dar, poate, vreţi să le aflaţi măcar numele. Să le rostiți în gînd sau cu voce tare. Să le aflați vîrsta. Să vă gîndiți că, odată cu fiecare dintre ei, o lume posibilă a murit.

Dăruiţi-le un minut, poate chiar două, trei din viaţa dumneavoastră şi identitatea lor, de persoane vii, va renaşte. Fără fanfare, fără coroane, fără discursuri.

E de ajuns să daţi un clic aici: http://istoria-romaniei.blogspot.com/2009/12/lista-martirilor-decedati-la-revolutia.html

Autor, Vasile Gogea

Sursă articol: Gogea’s Blog

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Eroi!
    Eroii zilelor insangerate din decembrie ’89, puteau astazi sa fie fizic, langa noi! Un glont, o mana ucigasa a apasat pe tragaci si viata unora dintre noi nu a mai insemnat nimic! Astazi, din ce in ce mai mult ne dam seama, ca eroii „revolutiei” sau ai loviturii de stat, au cazut pentru un ideal al lor, peste care s-a trecut cu tavalugul! Îi amintim in aceste zile, ne inchinam lor, ca astazi avem libertate datorita lor si de aceea nu-i putem uita niciodata! Odihneasca-se in pace!

oferta-wise