Actualitate ONG Știri

Rotaract Sighet participă la ”Turul României: Promovăm Pacea şi Prietenia”

image_printPrinteaza

Clubul Rotaract Sighet este implicat în proiectul național ”Turul României: Promovăm Pacea şi Prietenia”.

”Turul României: Promovăm Pacea şi Prietenia” este un eveniment organizat la nivelul districtului 2241 România şi Republica Moldova. Din 15 până în 24 septembrie, rotaractieni din 6 țări participă la un tur al țării noastre cu scopul de a crea o mai bună înțelegere şi cunoaştere internațională, un nivel mai ridicat de cooperare şi integrare, precum şi de promovare a păcii între țări din punct de vedere turistic.

Participanții vor călători dintr-un oraş în altul şi vor avea parte de scurte vizite la cele mai importante puncte turistice din zona în care ajung, vor petrece câteva ore cu rotaractienii români şi vor împărtăşi idei şi elemente de cultură ce ne diferențiaza. Participanții sunt din: Egipt, Belgia, Germania, SUA, Serbia, Italia si California.

Este vorba despre:
1. Amr Darwish – Egipt
2. Michele Cruz – Belgia
3. Daniel Wills – Germania
4. Sachith Rajakaruna – SUA
5. Savo Manojlovic – Serbia
6. Paulo Mendes – Belgia
7. Ileana Francesca – Italia
8. Kyler Escutia – Simi Valley, SUA

Pe tot parcursul călătoriei, vor fi însoțiți de Bogdan Ionuț Gata, rotaractian băimărean.

În Sighet, rotaractienii vor ajunge astăzi, 19 septembrie şi vor rămâne până în următoarea zi. Prima întâlnire între Clubul Rotaract Sighet şi participanții la proiect va avea loc în jurul orei 16.30, pe pietonala din oraş, unde vor merge cu toții să viziteze Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, apoi vor lua cina la un restaurant din oraş şi se vor deplasa către o pensiune din Vadu Izei unde vor fi cazați. Mâine, 20 septembrie, după micul dejun, cu toții vor porni spre Cimitirul Vesel din Săpânța şi către Mănăstirea Bârsana.

Dintre oraşele participante la proiectul ”Turul României: Promovăm Pacea şi Prietenia” amintim: Bucureşti-Braşov-Iaşi-Suceava-Sighetu Marmației-Cluj Napoca- Timişoara şi Craiova.

Coordonator de proiect: Ionel Mârza – 0744 123 773 

Vă aşteptăm pe pietonală astăzi ! 🙂
Mulțumim anticipat !

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise