Actualitate Știri

Rotary Club Sighet la masă… cu seniorii!

(foto: Ion Mariș)
image_printPrinteaza

Joi, 08 noiembrie 2018, Rotary Club Sighet a desfășurat o acțiune devenită… tradițională. Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, rotarienii nu i-au uitat și s-au gândit din nou la seniorii comunității; membrii clubului i-au invitat și au luat masa cu un grup de pensionari pentru a le oferi ocazia de-a socializa, de-a se exprima și-a găsi modalități de ieșire din izolarea specifică vârstei.

În prezența președintelui Rotary Club Sighet, dr. Horia Bedeoan, dar și a altor membri din clubul înființat/ chartat în anul 2001, cei 50 de pensionari care au participat la acțiunea rotariană, au petrecut aproape două ore într-o atmosferă relaxată, au servit masa și – o parte din ei – au oferit, la finalul întâlnirii, un scurt, dar tineresc moment muzical.

Masa cu pensionarii sigheteni, reprezentanți ai categoriei – probabil – cele mai marginalizate din societatea românească, s-a desfășurat și sub semnul Centenarului.

Deși dispunând de resurse relativ limitate, provenind din contribuția membrilor și a unor sponsori apropiați organizației, Rotary Club Sighet continuă să fie conectat la necesitățile, problemele și preocupările curente ale comunității sighetene.

Salut, Sighet!

foto: Ion Mariș

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Oameni minunati cu suflet minunat, s-au gandit la o parte din seniorii Sighetului! Cred ca pentru acestia petrecerea, servirea mesei, socializarea, cunoasterea intre ei a constituit un eveniment important! Cine dintre cei singuri, de varsta a treia, uitati uneori, nu si-ar dori ca pentru cateva ore sa iasa din cotidianul plictisitor pe care-l traiesc zilnic!
    Acest oameni, care formeaza Clubul Rotary, merita toate felicitarile ca s-au gandit la cei mai in varsta si le-a facut o bucurie, o bucurie care nu o vor uita prea curand! Felicitari!

oferta-wise