Actualitate Sport Știri

Sighet – Crosul „Cupa Marmația”

(foto: Adi Oros)
image_printPrinteaza

Vineri, 9 noiembrie 2018, de la orele 15:00, în parcul Grădina Morii, Clubul Sportiv Școlar din Sighet, prin cei doi profesori de atletism – Melinda Oros și Gabriel Axeniuc – au organizat crosul ”Cupa Marmația” – o reeditare a crosului de acum două săptămâni, când vremea nu a fost prielnică pentru eveniment.

Astăzi vremea a ținut cu atletismul, iar la startul competiției s-au înscris 132 de alergători din clasele 0-8, atât fete cât și băieți. Participarea a fost foarte numeroasă, cei înscriși la concurs fiind încurajați de pe margine de o mulțime de spectatori.

Alergătorii au fost de la aproape toate școlile din oraș, dar și de la Școala Generală din Sarasău – profesorul de sport și elevii săi sunt participanți constanți la toate concursurile de cros organizate de CSS Sighet – și de la Școala Generală din Repedea – copiii și profesorul de sport de aici fiind nou veniți la aceste competiții de cros sighetene.

Poze de la concurs puteți vedea aici.

Sursă articol: www.sighet-online.ro

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Sport, miscare, cros sunt aspecte imbucuratoare, atunci cand este si participare! Sportul este benefic pentru corpul uman, copiii care fac sport sunt sanatosi si au pofta de viata! Pe vremea mea se punea baza pe sportul in scoli! Saptamanal erau organizate activitati sportive, jocuri si atletism sau alte ramuri sportive. Nu stiam la care sa participam, scolile se intreceau in a trimite concurenti, intotdeauna insotiti de profesorul de sport! Cata bucurie exista, cata fericire atunci cand se ocupa un loc fruntas, parca se castiga o medalie olimpica, participarea elevilor era mare si buna din punct de vedere calitativ! Astazi rar se organizeaza activitati de sport de masa, sportul este ceva uitat, ocolit de tineri, se vede dupa cum si arata, multi dintre ei au alura de halterofili sa nu jignesc si sa spun, grasi! Parintii nu au interes in a-si trimite copiii la sport, poate ca se gandesc ca acesta le rapeste timpul liber al copiilor. Noi nu aveam echipamente sportive, le confectionam cum puteam, dar eram mandri cand aveam un tenis romanesc de cativa lei, un tricou spalacit sau un șort mai de Doamne ajuta, ne bucuram cand, rareori, scoala ne echipa! Nu stiam de firme de echipament straine, dar participam in numar mare la activitati sportive, ne placea si trezea in noi spiritul de competitie! Cata ambitie era in noi, cat de mult ne doream un loc fruntas, dadeam ce aveam mai bun in noi si eram sanatosi si voiosi ca participam cu toata placerea la activitatile organizate! Salutam activitatea Clubului Sportiv Scolar si le dorim cat mai multe concursuri!

oferta-wise