Actualitate ONG Știri

Clubul Rotary Voievodal Sighet se implică major în comunitatea sigheteană

image_printPrinteaza

Sâmbătă seara (25 februarie), Clubul Rotary Voievodal Sighet (președinte în curs, d-na Mariana Șimon) a strălucit în lumina reflectoarelor, atât la propriu, cât și la figurat.

La restaurantul „Casa Iurca” din Sighet, s-au adunat peste 200 de persoane, dintre cele mai alese și cu dare de mână la Balul Rotary Voievodal. Început la ora 18.00, balul a ținut mult după miezul nopții oferind celor prezenți mâncare bună, băuturi gustoase și momente artistice deosebite. Rotarienii nu au optat de această dată pentru o tematică anume, ci au preferat să combine dansurile populare ale copiilor, cu dansurile de societate, recitaluri de muzică populară cu muzică de cameră.

A existat și o licitație axată pe obiecte de artă, scopul balului fiind acela de a strânge bani pentru a sprijini Dispensarul T.B.C. Sighetu Marmației. Pe lângă rotarienii sigheteni, la bal au participat și colegi din Borșa, Vișeu, Baia Mare, Târgu Mureș, Bistrița, dar și din Ucraina. De asemenea, a fost prezentă la eveniment, Martha Maria Mocanu, fost Guvernator al Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova. La final, oaspeții au plecat acasă, unii cu buzunarele mai ușoare, alții cu mâinile încărcate, asta dacă au avut noroc și au câștigat la tombola organizată de Rotary Voievodal. Printre premii s-au regăsit cărți, farfurii cu modele tradiționale, ouă încondeiate, obiecte decorative realizate prin tehnica quilling, dar și doi tabureți și câteva tablouri.

Diana Mariana Apopi

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise