Actualitate Știri

Sighet – Centrul Școlar de Educatie Incluzivă a organizat concursul artistic „Darurile Toamnei”

image_printPrinteaza

Marți, 21 noiembrie 2017, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Sighetu Marmației, prin director profesor Marfici Oresia Aurora, a derulat prima ediție a concursului local de creație plastică „Darurile toamnei”. Profesorii psihopedagogi Ștefănoiu Daniela și Mutaffof Melania, alături de colegii lor au derulat acest concurs în ideea de a dezvolta și în același timp a stimula creativitatea copiilor centrului.

„Copiii se întrec în a transmite mesajul acestui anotimp, trăindu-l ca nimeni altcineva. Este un prilej pentru ei de a se exprima prin desen, pictură sau colaje.”, susține Daniela Ștefănoiu, unul dintre coordonatorii proiectului.

Centrul a primit și vizita Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, prin profesoarele Cristina Buda, inspector școlar pentru învățământ special și Malearciuc Simona, inspector pentru minorități (limba ucraineană-limba rusă modernă).

Proiectul a avut și parteneri în instituțiile Școala de Artă „Gheorghe Chivu” și Școala Gimnazială „Dr. Mihalyi de Apșa” prin structura Școala Gimnazială de Arte.

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise