Actualitate Cultură Știri

Sighet – Lansare de carte – Iasmina Katia Oțoiu

image_printPrinteaza

Miercuri, 13 noiembrie 2019, de la ora 12:00, eleva Iasmina Katia Oțoiu își va lansa, la Centrul Cultural Sighet, volumul fantasy „Reuniunea vampirilor”, apărut recent la Editura Limes.

Iasmina-Katia Oțoiu s‑a născut la Cluj pe 3 septembrie 2001. A debutat în 2013 cu povestea Viața dublă a Lili-Rozei, premiată și publicată în cadrul unui concurs la Iași, iar în același an, povestea sa Prima carte găsită în iarbă a fost publicată în volumul Care‑i faza cu cititul? Juniorii la editura Arthur.

În anul 2014 a câștigat premiul I la concursul „Scriitor pentru o zi,” cu povestirea Instinct animalic…, și tot premiul I la Concursul Interjudețean „Otilia Cazimir, poeta sufletelor simple” cu câteva poezii despre pisici.

În anul 2018, a câștigat premiul I la concursul „Reverberații Eminesciene,” cu poezia Efemerida clipei de amurg.

Iasmina a început să scrie la Reuniunea vampirilor la 11 ani, în 2013, pornind de la niște povestiri mai vechi de-ale ei. După ce a rescris manuscrisul de mai multe ori, l‑a încheiat în toamna anului 2015.

A ținut timp de mai mulți ani blogul Ce cărți a citit Iasmina, despre „cărți pentru puști și puștoaice”.

Iasmina este o cititoare avidă, o iubitoare de pisici și o fană a testelor de personalitate.

În prezent, Iasmina – elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare – lucrează la un alt roman fantastic, Amnezie și război, precum și la alte proiecte secrete.

Mai multe detalii despre autoare și cartea Reuniunea vampirilor, găsiți pe blogul Iasminei.

Salut, Sighet!

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise