Actualitate Sport Știri

Sighet – Maramureș Plai cu Zbor la final (autor, Liviu Șiman)

image_printPrinteaza

Sfârşitul de săptămână trecut a găzduit la Sighet etapa finală a raidului aviatic Timişoara – Sighet, etapă ce s-a derulat sub genericul „Maramureş Plai cu Zbor – Întâlnire pe Cerul Maramurerşului Istoric”.

În pofida condiţiilor meteorologice nu prea bune, s-a reuşit executarea mai multor zboruri deasupra Sighetului şi a zonelor adiacente cu paramotoarele de simplu şi dublu loc. Localnicii prezenţi în număr mare au avut prilejul de a încerca senzaţia zborului cu parapanta cu motor şi au rămas impresionaţi după finalizarea zborurilor.

„A fost ceva superb. Nu am mai zburat niciodată cu paramotorul. Sighetul este foarte frumos văzut de sus. Sper să mai am ocazia să mai zbor cât mai repede”, a declarat Ioan Şorban.

Piloţii paramotorişti au fost încântaţi de peisajele din zona Maramureşului istoric şi de ospitalitatea cu care au fost primiţi.

„Ne-am simţit excelent la Sighet. Aveţi o zonă foarte frumoasă. Le mulţumim colegilor sigheteni pentru găzduire. Voi reveni cu mare plăcere la Sighet”, a spus Sorin Lupulescu.

Un aport deosebit pentru reuşita evenimentului l-au avut piloţii paramotorişti Alexandru Tivadar, Radu Bulubaşa şi Adrian Bârlea. De asemenea, mulţumiri se îndreaptă şi către doamna Arina Hărănguş, managerul hotelului –restaurant „Flamingo” care s-a dovedit a fi o gazdă excelentă.

Autor, Liviu Șiman

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise