Actualitate Știri

Sigheteanul István Zahoranszki a fost numit secretar general adjunct în Guvernul României!

István Zahoranszki
image_printPrinteaza

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 113, din 02 februarie 2021, a fost publicată Decizia 101 a Primului ministru, prin care sigheteanul Isvtán Zahoranszki a fost numit în postul de secretar general adjunct în Guvernul României.

Zahoranszki István are 44 ani, a urmat cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică (1998 – 2002). Este funcționar public, lucrează din februarie 2004 în administrația publică din cadrul Primăriei Sighetu Marmației.

Primele atribuțiuni le-a avut la Direcția de Taxe și Impozite unde s-a ocupat de recuperarea datoriilor față de bugetul local al companiilor naționale de pe raza municipiului Sighetu Marmației. Și-a continuat activitatea în cadrul Oficiului de Calcul ca administrator de rețea și, ulterior, la Direcția de Asistență Socială, unde lucrează și în momentul de față. În cadrul direcției a fost responsabil cu preluarea dosarelor de încălzire, efectuând activități de administrator de rețea și operațiuni cu baza de date a serviciului. Cele mai multe activități în cadrul Primăriei, pe care le-a prestat, au fost de domeniul administrativ.

Pe parcursul anilor a urmat cursuri de expert achiziții publice, cadru tehnic PSI, ofițer protecția datelor. În anul 2017 a ocupat postul de expert achiziții publice, după care a fost încadrat în continuare pe post administrativ cu funcția de cadru technic PSI și ofițer protecția datelor.

Succes în noua activitate de la nivel național!

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise