Actualitate Ce-o zîs?

Sighetul la zi(d) – Primul proiect „cool” la Sighet: treceri de pietoni acvatice!

image_printPrinteaza

2019 începe excelent pentru sigheteni: se implementează proiectul-pilot de construire a unui bazin de înot la Sighet! În prima etapă, străzile orașului au fost pregătite pentru a ne obișnui cu apă ca la… bazin. Apa băltește la loc de cinste pe arterele principale, iar la trecerile de pietoni, cetățenii au ”șansa” de a testa jocul (pardon, înotul!) de glezne! Să ne rugăm pentru un an suficient de ploios, pentru ca străzile din bazinul sighetean să-și păstreze nivelul constant de apă. Domnu’… ajute!

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • Nu o data am semnalat acest aspect, am cerut primarului sa puna in discutia C.L.un proiect in care sa se prevada inzestrarea locuitorilor sigheteni cu cizme de cauciuc si obligativitatea purtarii lor, asa macar vom ajunge in Cartea Recordurilor, ca oras in care lumea nu se uda la picioare, oricat de mari ar fi baltile din oras! Desigur, glumesc dar nu ar strica aceasta inzestrare cu cizme daca primarul nu gaseste alte solutii pentru a face sa dispara baltile de la trecerile de pietoni si noi sa scapam de calvarul sariturilor in lungime sau a pasului saltat prin mizeria baltilor, nu numai acum iarna, ci oricand ploua, in orice anotimp! Ar trebuica cei raspunzatori de strazile municipiului, sa fie tinuti 8 ore, dupa o ploaie,langa o trecere de pietoni, sa-i trezeasca la realitate stropirile cu apa atunci cand trece un vehicol prin fata lor si isi spala rotile pe gratis in baltile municipale! Cine sa ma asculte, daca nu avem primar? Poate cei de la Urbana, ca ei au asfaltat centrul si nu au tinut cont de balti, crezand ca dorim sa facem sport zilnic, sa devenim atleti medaliati la proba de sarituri peste balti!!! Aceasta administratie nu are habarul nostru, ei trec cu masina prin balti, noi cu pantofii plini cu apa, pe gratis, ca si asa cei de la Vital au scumpit-o, cred ca din cauza multor metri cubi de apa pluviala irosita si care se regaseste pe hainele noastre atunci cand trece o masina pe strazile din centru si noi nu avem timp sa ne ferim si devenim „muraturi” pe gratis!
    Mai radem, mai glumim dar trebuie rezolvata aceasta problema a baltilor de la trecerile de pietoni ca rad si curcile, pardon, gastele de noi, ca le-am facut bazine, sa aiba unde sa inoate!

oferta-wise