Actualitate Illuminati ONG

Tinerii interactieni sigheteni versus pandemie! (autor, Giulia Șofron)

image_printPrinteaza

Cui nu-i plac filmele?… Tinerii interactieni, din dorința de a deconecta oamenii de la gândul pandemiei actuale și-au propus să organizeze un cinematograf în aer liber. Cu succes, aprobat de primarie și respectând normele sanitare corespunzătoare, au pus în mișcare proiectul dorit, atrăgând spectatori prin filmele „Labirintul” și „Cartea junglei”. Atât interactienii, cât și partenerii din Rotaract și Rotary, s-au implicat în organizarea evenimentului, formând cu toții o mare echipă, care a colaborat ca o familie. Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la Grădina Morii, la ora 19:30 s-a difuzat „Labirintul”, proiecție la care au fost prezenți de la cei mici, până la adolescenți și adulți.

Duminică, 20 septembrie 2020, începând cu orele 19:30, tot în Parcul Grădina Morii, a fost proiectat cel de al doilea film, „Cartea junglei”.

Mulțumim echipei de proiect formată din Chindriș Antonia (coordonator), Rus Alex, Coroian Andreea, Racz Flavia, Tinc Blanca, Began Alyce și ultima, dar nu cea din urmă, Covrig Larisa, președinte Interact Club Sighet, echipă care a dat dovadă de devotament și… coeziune.

Dorința noastră este să răspândim cât mai multă energie pozitivă prin evenimentele organizate, ajutându-i pe cei din jur să se simtă – pe zi ce trece – din ce în ce mai bine, uitând pentru câteva momente de gândurile negative și alegând să se focuseze pe clipele frumoase. În plus, banii colectați din vânzarea biletelor, vor fi direcționați spre un scop caritabil.

Nu uitați, un mod special prin care să vă destindeți este să vizionați un film, să vă implicați într-un proiect filantropic sau chiar să vă bucurați de… frumusețea toamnei!

 

Giulia Șofron
Interact Club Sighet
Colegiul Național „Dragoș – Vodă”

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Tineretul sighetean nu se dezminte, mai ales cei de la Interact Club Sighet !Gasesc, mai tot timpul, diferite forme de desfășurare a activităților pentru ocuparea pretiosului lor timp liber! Activitatea sau mai bine zis activitățile organizate în Parcul Grădina Morii, cred ca a fost gândite pentru toti oamenii, dornici de-a mai schimba ceva din cotidianul vieții monotone si pline cu gânduri ce si-o petrec astăzi. Tinerii sunt inventivi si mai ales au preocupări activ-pozitive pentru a nu vegeta in aceasta stare de îndoieli si griji care cuprinde intreaga omenire! Pentru aceasta, merita toate felicitările, dorindu-le succes si in alte activitati! Tineretului îi port un respect deosebit, pentru implicarea lor socială, pentru gândurile ce le transmit oamenilor de toate vârstele! Va multumesc ca existați si va implicati!

oferta-wise