Actualitate Cultură Illuminati

Un nou pian de concert pentru Școala de Muzică din Sighet e pe drum!

image_printPrinteaza

“Povăţuiţi copiii spre virtute; ea singură, şi nu banii, îi poate face fericiţi. Vă spun din experienţă.” – Ludwig van Beethoven

În dimineața zilei de vineri, 28 februarie, în cadrul ședinței Consiliului Local Sighetu-Marmației, pe lângă multe alte subiecte, a fost votat bugetul pentru anul 2020. Buget în care, la partea de investiții, era încadrată suma de 150.000 LEI pentru achiziționarea unui pian, sumă cu greu ținută „în viață” de către consilierii care încercau să gestioneze cât mai bine modul în care urmau sa fie cheltuiți banii.

Acest pian care urmează să fie achiziționat și adus în sala „Monica Chifor” a Școlii de muzică, reprezintă cea mai mare mână de ajutor acordată culturii din Sighet din ultimii ani.

Vreau să mulțumesc în primul rând domnului director al Școlii de Muzică, Ioan  Muntean, membrilor Rotary Sighet, Rotary Voievodal Sighet, Rotaract Sighet și Interact Sighet, care m-au susținut, încurajat și ghidat pe calea care ne-a adus unde suntem astăzi (cu un extraordinar instrument muzical pe drum), membrilor Consilului Local, Primarului, Viceprimarului și  nu în ultimul rând, Secretarului Primăriei Sighet, care au agreat această idee ambițioasă și au făcut-o realitate și, tuturor celor care într-un fel sau în altul au susținut acest proiect.

Aurel VIȘOVAN
clasa a XI-a B, CNDV

oferta-wise

3 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • O stire care-i bucura pe sigheteni, era necesară dotarea si achiziționarea unui pian de concert. Valorile pe care le-a dat aceasta scoala pentru muzica a dus numele Sighetului pana departe,in cele patru zări! Dupa ce va fi adus pianul, sunetul salii va razbate mai frumos in auzul celor care-l vor asculta, clapele mangaiate ale pianului ne vor bucura mai mult, se vor auzi mai artistic, mai frumos, mai atragator, pentru cei veniti, sa ne incante cu „notele muzicale” menite pentru desfatarea armonioasa a auzului!

  • Felicitari pentru aceasta reusita. Mult succes sarguinciosilor elevi si inimosilor dascali !

oferta-wise