Actualitate Cultură Muzica

Un recital excepțional la Sighet (partea a II-a, VIDEO)

image_printPrinteaza

Azi vă oferim partea a doua a recitalului binecunoscutului violonist Florin Ionescu–Galați, recital care a avut loc în… 22 noiembrie 2016, la sala de concerte a Școlii de Muzică din Sighet.

Florin Ionescu – Galați (câștigător și laureat a numeroase premii naționale și internaționale) a cântat în toate marile și celebrele săli ale lumii: Carnegie Hall NY, Beethoven Halle Bonn, Santori Hall Tokyo, Bilkent Ankara, etc., fiind acompaniat de orchestrele filarmonice din U.S.A., Germania, Japonia, Turcia, Grecia, Canada, Elveția, etc.

Prezența solistului Filarmonicii din Brașov la Sighet a fost facilitată de Rotary Club Sighet. Maestrul a fost acompaniat la pian de doamna Corina Ibănescu. Programul muzical al violonistului a cuprins lucrări de Giuseppe Tartini, Friedrich Kreisler, Pablo de Sarasate, Camille Saint – Saëns, Vittorio Monti.

Așteptăm cu nerăbdare reluarea concertelor (din păcate, au fost și-n trecut destul de puține) de după depășirea pandemiei și, mai ales, reîntâlnirea cu maestrul Florin Ionescu – Galați, la Sighet.

Filmare & montaj: Peter Lengyel

Salut, Sighet!

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

oferta-wise