Actualitate Cultură Muzica

Un recital excepțional la Sighet! (partea I, VIDEO)

image_printPrinteaza

Un recital al binecunoscutului violonist Florin Ionescu–Galați, foarte apreciat de public, a fost oferit celor prezenți în sala de concerte a Școlii de Muzică din Sighet, în… 22 noiembrie 2016.

Florin Ionescu – Galați (câștigător și laureat a numeroase premii naționale și internaționale) a cântat în toate marile și celebrele săli ale lumii: Carnegie Hall NY, Beethoven Halle Bonn, Santori Hall Tokyo, Bilkent Ankara, etc., fiind acompaniat de orchestrele filarmonice din U.S.A., Germania, Japonia, Turcia, Grecia, Canada, Elveția, etc.

Prezența solistului Filarmonicii din Brașov la Sighet a fost facilitată de Rotary Club Sighet. Maestrul a fost acompaniat la pian de doamna Corina Ibănescu. Programul muzical al violonistului a cuprins lucrări de Giuseppe Tartini, Friedrich Kreisler, Pablo de Sarasate, Camille Saint – Saëns, Vittorio Monti.

Deoarece nu știm când se vor putea relua concertele și mai ales pentru că nu știm când îl vom revedea pe maestrul Florin Ionescu – Galați din nou la Sighet, vă oferim înregistrarea video – făcută în condiții tehnice nu foarte favorabile – de atunci, pentru readucere aminte. Azi, partea I.

Filmare & montaj: Peter Lengyel

Salut, Sighet!

sursă foto: emaramures.ro

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise