Actualitate Lex et caetera Știri

Ziua porților deschise la Poliția Sighetu Marmației

image_printPrinteaza

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române, miercuri, 22 martie, Poliția Sighetu Marmației și-a deschis porțile. Încă de la orele dimineții sediul Poliției a deveni neîncăpător pentru numărul mare de sigheteni (cu precădere copii și tineri) care și-au manifestat dorința de a-i cunoaște de aproape pe polițiștii sigheteni.

„Ca în fiecare an marcăm și la Sighet Ziua Poliției Române, sărbătorită pe 25 martie. Am derulat o serie de activități în acest sens. Acestea au debutat cu o amplă acțiune de donare de sânge, bonurile obținute au fost valorificate și a fost ajutată o familie greu încercată din județul Satu Mare. Astăzi, în cadrul Zilei Porților Deschise, am avut prilejul de a interacționa cu cetățenii, cu precădere cu copiii și tinerii din rândul cărora cu siguranță se vor forma viitorii polițiști. Oaspeților noștri le-a fost prezentată tehnica din dotare, au avut prilejul să cunoască de aproape ce înseamnă munca polițiștilor. Atracția a prezentat-o o demostrație a unui echipaj canin, realizată de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș. Tot cu acest prilej am demarat o campanie de prevenire a violenței în familie”, a spus comisar șef Gheorghe Botiș, șeful Poliției Sighetu Marmației.

„Este o zi de sărbătoare pentru polițiștii sigheteni. Pe lângă sentimentul de bucurie suntem încercați și de îngrijorare. Ne confruntăm cu probleme serioase. Pentru rezolvarea acestora suntem angrenați într-o serie de acțiuni revendicative. În data de 25 martie, la București, va avea loc un amplu miting de protest la care vor participa și reprezentanți ai polițiștilor maramureșeni. Sperăm ca revendicările noastre să fie luate în seamă, analizate și rezolvate”, a spus subcomisar Mihai Ion, șeful Biroului Criminalistic din cadrul Poliției Sighetu Marmației, delegat sindical din partea Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Maramureș.

Liviu Șiman

oferta-wise

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise