Actualitate Social Știri

Avem un nou primar la Sighet! Alegerile locale 2020 au stabilit o nouă structură a Consiliului Local!

image_printPrinteaza

Alegerile Locale desfășurate Duminică, 27 septembrie 2020 s-au încheiat fără complicații de natură sanitară dar cu mari complicații emoțional – ideologice.
În urma votului și-a numărării buletinelor valide a fost desemnat primar (3832 voturi, cu 46 voturi mai multe decât ocupanta locului doi) pentru un mandat de 4 ani avocatul Vasile MOLDOVAN (Coaliția pentru Maramureș).

În Consiliul Local Sighet (19 membri) alegerile au stabilit următoarea structură:

PNL – 7 consilieri
Coaliția pentru Maramureș – 5 consilieri
PRO ROMÂNIA – 2 consilieri
PMP – 2 consileri
USR – PLUS – 2 consilieri
UDMR – 1 consilier.

Salut, Sighet!

 

Foto: Ion Mariș

oferta-wise

4 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 • Suntem (o parte dintre noi) mulțumiți de aceste alegeri . Sperăm de asemenea , că mulțumirea noastră actuală să nu se transforme în regrete amare …… Credem că domnul Moldovan va da dovadă de interes și implicație Socială , Economică și politică . Așa precum și dumnealui a spus cu câtva timp în urmă , „purificarea și cristalizarea ” Primăriei și mai cu seamă a Consiliului trebuie făcută imediat ce posibilitatea ne permite.
  Doamne Ajută !
  Permiteți-mi în numele întregului Orășel să vă felicităm din suflet Domnule Moldovan , precum și o mică mare rugăminte pentru D-stră Domnule Primar , tot în numele întregului Orășel dacă-mi permiteți ….. nu ne dezamăgiți Domnule Moldovan , ar fi foarte amar pentru ambele părți……… !!!!!!
  Așteptăm rezultate !
  Vă Mulțumim pentru înțelegere !!!

  • Nu o sa scape el de toate putregaiurile din Primarie, fiti voi linistiti, dar macar o parte dintre acestea sa plece.
   Cat despre Economia si viata Sociala, ma indoiesc ca va reusi sa faca toate schmbarile necesare, au radacini foarte adanci.
   Dar haideti sa-l lasam sa munceasca, speram, in folosul Cetatenilor.
   Mult Succes!

 • Cu o majoritate ostilă, primarul nu poate face nimic fara consiliul local! Domnul primar se va lupta cu ,,morile de vant”, fara susținere locală, județeană si națională nu va reusi mare lucru! As vrea sa gresesc si întregul consiliu local sa-l sprijine, ar fi ceva de vis, am simti si noi sighetenii ca s-a meritat sa ne punem sănătatea in pericol, ieșind la vot. La prima vedere,consiliul local ce se va forma, alături de primarul ales, care-i un om cinstit si harnic, pare să fie bun! După mine, în perioada imediat următoare, partidele ar trebui sa lase deoparte mândria si ingamfarea, sa actioneze in folosul orașului si a sighetenilor, sa uite campania electorală si rezultatul votului, sa sprijine executivul prin aprobarea măsurilor si a hotărârilor, in mod constructiv pentru binele Sighetului! Le doresc, succes!

oferta-wise