Actualitate Sport Știri

Campioana Europei la șah rapid este sigheteanca Mihaela Trifoi!

image_printPrinteaza

România are o nouă campioană europeană la șah!

La Campionatul European de Șah Rapid pentru Juniori 2018, organizat la Oradea, campioană europeană la șah rapid, feminin- U 14 ani, a devenit românca noastră, sigheteanca Mihaela Ioana Trifoi (legitimată la C. S. Sigmar) care a obținut marele premiu după o luptă înverșunată, dar nu înainte de a da dovadă de un spirit combativ de excepție și arătând adversarelor de la acest campionat european că ea este un fenomen la șah rapid, găsind mereu cele mai creative continuări și rezolvând magistral toate situațiile limită cu care s-a confruntat. Cu toții suntem fericiți.

Felicitări, Mihaela Ioana! Felicitări, România!

Sursă (text & foto): pagina de facebook Știri naționale din șah

oferta-wise

2 Comentarii

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Oooo….minunat ! Felicitari fetitei si celor care au indrumat-o !

    Am jucat si eu sah de performanta acum multa vreme….poate va trebui sa scriem si despre istoria sahului sighetean. Din pacate de la Revolutie incoace autoritatile n-au mai sustinut ( aproape) deloc sahul la Sighet.

    Seniorii care dominau scena in anii ’80 ( cand eu eram junior) pleaca incet dintre noi…Sa nu-i uitam ! Doar cateva nume : Likker, Mesaros, Vizauer, Beniczky….domnul Racuciu era arbitru !

    Domnul sa-i odihneasca in pace !

  • Felicitari!
    Felicitari tinerei jucatoare de sah rapid care a adus mandrie orasului si tarii!Sahul este sportul mintii,si mai ales sahul rapid,impune clarviziune si rapiditate in gandire! Ioana Mihaela Trifoi a ajuns la aceasta performanta doar muncind si pregatindu-se prin antrenamente ore si zile in sir, nu este la indemana oricarui tanar sa obtina ce a realizat ea la turneul de la Oradea, castigarea titlului continental, merita toate felicitarile, merita sa-i multumim ca exista si a mai scos din anonimat Sighetul! Felicitari antrenorului, felicitari clubului sighetean C.S Sigmar care mereu ne-a obisnuit cu rezultate remarcabile ale tinerilor sahisti sigheteni in diferite competitii!Succes pe mai departe si de ce nu, campioana de astazi la junioare, maine, poimaine sa devina campioana la senioare!

oferta-wise