Actualitate Știri

Clubul de Robotică Tech-X de la C. N. „Dragoș-Vodă” Sighet a atins… suta!

foto: Darius Giurgi
image_printPrinteaza
foto: Darius Giurgi

După două săptămâni de muncă intensă, Clubul de Robotică Tech – X CNDV, reprezentat de cel mai neobosit specialist, elevul Darius Giurgi, a reușit să finalizeze aproape 100 de viziere. Acestea au fost livrate – gratis – sau urmează să fie livrate mâine (din ultimele ce se finalizează azi) în punctele cheie, acolo unde s-a manifestat interesul maxim și unde este cea mai mare nevoie, în aceste zile dificile.

Astfel s-au trimis deja viziere la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sighet – 11 buc., Secția Infecțioase Spital Sighet – 3, Laborator Spital Sighet – 5, SMURD Sighet – 6 buc., SMURD Bogdan – Vodă – 3 buc., Secția Interne Spital Sighet – 6 buc., Ambulanța Sighet – 5 buc, Asistență Socială Sighet – 6 buc., Asociația „Suntem vocea lor” – 5 buc. etc. Darius continuă să producă viziere, urmând să fie onorate cererile care s-au mai primit, în ultima perioadă, de la Poliția Sighet, medici de familie etc.

Trebuie să menționăm că pe adresa Clubului de Robotică au mai fost primite câteva sponsorizări (inclusiv de la un sighetean stabilit în Anglia) ce vor fi utilizate pentru cumpărarea de consumabile.

Într-un timp relativ scurt, vizierele au ajuns în locurile unde era mare nevoie de ele și munca lui Darius continuă iar de “livrări” se ocupă, respectând, evident, condițiile de carantină… doamna prof. Cornelia Hotea.

Salut, Sighet!

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Felicitari multe si mari, din toata inima, prestigiosului Club de Robotica Tech-X CNDV, in frunte cu inimosul si priceputul elev Darius Giurgi, sprijinit de conducerea Institutiei, in frunte cu neobosita profesoara Cornelia Hotea, pentru aceasta realizare de exceptie: 100 de viziere, deocamdata, atat de necesare in aceasta lupta grea cu periculosul Covid-19. Felicitari si multumiri si sponsorilor binevoitori, care speram sa se mai inmultesca, lupta fiind inca grea si neincheiata. In fapt, acest deja renumit si merituos Club, este o mica fabricuta, ad- hoc constituita, pentru nevoi stringente de mare importanta, nationale, deja cu eficienta sporita. Clubul amintit este o mandrie de inalt rang pentru CNDV-Sighet, pentru Maramures si mai departe, care se adauga multor altor succese mari si frumoase a acestei marete Institutii. Cinste lor si urari de noi succese, de care nu ne indoim ca vor veni, ca sunt chiar pe drum!

oferta-wise