Actualitate Știri

CNDV a atins nivelul maxim de ÎNCREDERE!

image_printPrinteaza

Cehov spune că trebuie să ai încredere și să crezi în oameni, altfel viața devine imposibilă. Cu toții avem nevoie de încredere. În noi înșine și în ceilalți. Încredere în ceea ce putem face, gândi sau simți și încredere în oamenii din jurul nostru atât din punct de vedere personal cât și profesional. Iar după James Joyce, cea mai bună dovadă a dragostei este încrederea. După mine, fără dragoste și fără încredere suntem niște mașinării stricate ale căror zile se repetă.

Azi, 13 mai 2021, în cadrul proiectului Școala Încrederii, dezvoltat și implementat de Wellbeing Institute și Mind Education în parteneriat cu Transylvania College și Școala pentru cuplu, Colegiul Național „Dragoș-Vodă” a sărbătorit Ziua Încrederii.

Au avut loc activități organizate de profesorii Colegiului în care au fost implicați numeroși elevi, bucuroși că sunt iar la școală, cu măști, distanțare, dar atât de apropiați și încrezători în ceea ce viitorul le rezervă. Menționăm câteva din numeroasele activități: realizarea unui Copac al Încrederii amplasat în holul liceului, creații literare, desene, colaje pe temă dată, mesaje de încurajare ale elevilor pentru colegii lor, mesaje care să le crească încrederea în sine, o roată a încrederii, compunerea unui imn al încrederii pe ritmuri hip-hop, afișe motivaționale, cununa încrederii etc.

Finalul zilei ne-a găsit pe toți, profesori și elevi, mai încrezători, mai optimiști și deciși să extindem încrederea la nivelul întregii școli, în așa fel încât, să devenim permanent o Școală a Încrederii!

 

prof. Crina VOINAGHI
coordonator Echipa Încrederii CNDV

oferta-wise

1 Comentariu

Click aici pentru a comenta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta-wise